Hinnasto

Laskutuksemme perustuu toimeksiannon hoitamiseen käyttämäämme aikaan. Tuntiveloituksemme on 250 € lisättynä 24% suuruisella arvonlisäverolla eli yhteensä 310 €.  Mikäli toimenpiteitä joudutaan hoitamaan erittäin kiireellisinä virka-ajan ulkopuolella, voidaan käyttää 20 %:lla korotettua tuntiveloitusta.

Tuntilaskutukseemme ei sisälly matkakulut, tavanomaista suuremmat tulostus- ja kopiointikulut eikä viranomaisten perimät maksut. Laskutamme toimeksiantojen hoitamisesta pääasiallisesti asian etenemisen mukaan. Toimeksiannon hoitaminen saattaa edellyttää laskuennakkoa.


Mahdollisuus maksuttomaan oikeudenkäyntiin

Oikeusturvavakuutus

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on oikeusturvavakuutus, se kattaa yleensä riita-asioissa sekä rikosasioissa asianomistajan eli uhrin oikeudenkäyntikulut asianajajanpalkkioineen lukuun ottamatta vakuutusehtojen mukaista omavastuuta. Tällöin maksat laskustamme vain vakuutusehtojesi määrittelemän omavastuuosuuden vakuutusyhtiösi maksaessa loppuosan. Tyypillisesti omavastuuosuus on noin 15–20 % kokonaiskustannuksista.

Oikeusturvavakuutus kuuluu usein koti-, maatila- tai yritysvakuutukseen. Oikeusturvavakuutus voi kuulua myös osaksi ajoneuvosi vakuutusturvaa (liikennevahingot) tai ammattiliiton jäsenyyttä (työsuhteen päättymiseen liittyvät riidat). Mikäli et ole varma oikeusturvavakuutuksen olemassaolosta tai kattavuudesta, selvitämme asian halutessasi puolestasi sekä haemme myös oikeusturvaedun myöntämistä koskevan päätöksen vakuutusyhtiöltäsi.
 
Oikeusapu valtion varoista

Pieni- ja keskituloisilla yksityishenkilöillä on mahdollisuus saada valtion varoista kustannettua oikeusapua. Noin 75 prosenttia suomalaisista kotitalouksista on oikeutettuja saamaan valtion joko kokonaan tai osittain maksamaa oikeusapua. Mikäli olet oikeutettu tällaiseen oikeusapuun, voit käyttää asianajotoimistomme tarjoamia palveluja ja valtio maksaa tällöin asiasi ajamisesta aiheutuneen laskumme oikeusapupäätöksen mukaisesti joko kokonaan tai osaksi. Ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä oikeuttavatko taloudelliset olosuhteesi oikeusapuun. Haemme tarvittaessa oikeusapupäätöksen puolestasi.

Rikosasian vastaaja (syytetty)

Rikosasian asianomistaja (uhri)
Asianajotoimisto
Atte Niemi Oy

Atte Niemi
asianajaja, varatuomari
044 300 2744
atte@atteniemi.fi

Ilkka Kopra
asianajaja, varatuomari
050 585 1312
ilkka.kopra@atteniemi.fi

Ismo Mattila
varatuomari
044 520 6261
ismo.mattila@atteniemi.fi

Jonas Salonen
asianajaja, varatuomari
040 127 1232
jonas.salonen@atteniemi.fi

Hannu Viitanen
asianajaja, varatuomari
0400 353 494
hannu.viitanen@atteniemi.fi

Taina Niemi
asianajaja, varatuomari
040 744 4038
taina.niemi@atteniemi.fi

Jukka Relander
lakimies
040 674 6636
jukka.relander@atteniemi.fi

Juhani Mattila
lakimies
040 179 1779
juhani.mattila@atteniemi.fi

Jenna Niemi
toimistopäällikkö
044 520 6260
toimisto@atteniemi.fi

Fanni Säämänen
oikeustieteen ylioppilas
fanni.saamanen@atteniemi.fi

 

Suomen Asianajajaliiton jäsen